Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
Sinema Tarihinin En İyi Filmleri
Sight & Sound dergisi 10 yılda bir, dünyaca ünlü eleştirmen ve sinemacılara sinema tarihinin en iyilerini seçtiriyor. Seçimler çoğunlukla klasik filmler arasından oluyor. Her seferinde de Yurttaş Kane yenilmez şampiyon olarak çıkıyor. Son 15-20 yılın filmleri ise listeye giremiyor. Ne dersiniz sizce en iyileri hep geçmişte aramak yerinde bir tutum mu? Yoksa katılıyor musunuz? Ya sizce sinema tarihinin en iyileri hangileri? Buyrun tartışmaya...
Sayfa 188 / 193 [186] [187] [188] [189] [190] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 
Altın-Döviz-Ytl
Spot Forex Piyasalarında Al / Sat. Hemen Ücretsiz Deneyin Farkı GÖRÜN!
www.hedefonline.com
Hızlı Öğrenme Merkezi
Hafıza Gücünüzü Geliştirmek için Ücretsiz Beyin Eğitimi!
www.MegaHafiza.com
Sesli Kayıt Ve Mesajlaş
Chat ortamında aradığınız tüm imkanlar Randevum sitesinde...
www.randevum.com
Formda Bir Vücut!
Cambridgeslim Mucizesi İle Sizin de FORMDA Bir Vücudunuz Olsun!
www.sismandik.com
Mynet Adklik
braveheart mı???
Braveheart dünyda en film listelerinin başında gelir diyen insan bence çok fazla hayalgücüne sahip ve sıksık hayallere dalıp bu dünyaya kolay dönemeye (...)
gandalf 100 okuma 

austin powers sinemayı bırakın tv filmi bile değildir.usual suspects klasiktir.braveheart ise dilden dile dolaşan bir sinema balonu;boşa geçen zaman d (...)
megadeth 64 okuma 

ayhh
ya bulaşmayalım dioruz yine gelip maydonoz olmuş hatun. herşeyden öte sanane benim film zevkimden.??. ayrıca her ne kadar austin powers'ı izlerken dah (...)
SteeL 90 okuma 

fark
kendi adıma şunu söyleyeyim ki usual suspect gibi bir filmi austin powers ile bir tutabilen bi insanın beyni koltuğa yapışmıştır ve ne gözleri görmekt (...)
emotion 59 okuma 

fark
kendi adıma şunu söylemeliyim ki usual suspect gibi filmleri de austin powers gibi filmleri de severim. ancak braveheart gibi bir filmi izledikten son (...)
SteeL 63 okuma 

Haklısınız,sinemayı sadece bir eğlence aracı olarak görüyorsanız braveheart size göre bir şaheserdir.Ama sinemayı birazcık sanat olarak görüyor ve onu (...)
don carleone 69 okuma 

ever man dies, not every man really lies
şu "ulaşılan kitle" konusunda ısrarcı olacağım. klasik örnek sokağa çıkıp 10 kişiye sorsanız Braveheart'ı izlemiş olanların sayısı usual suspect'e ka (...)
SteeL 59 okuma 

usual suspects
bu şaheseri brave heart'la kıyaslayanlara: Usual suspects bu güne kadar yapılmış en iyi polisiye filmdir ve kesinlikle sinema tarihindeki kendi klasma (...)
emotion 83 okuma 

türkiye dışında pek çok yerde de meşhurdur. ingilterede braveheart'ı sevenler derneği bile var. (...)
cahil ayı 62 okuma 

..
valla muhabbet biraz "benim babam seninkini döver" şekline giricek ama ayıptır söylemesi braveheart ile usual suspects kıyaslanamaz. herşeyden önce ik (...)
SteeL 72 okuma 

braveheart ve mel gibson
bu filme de klasik bir üstünyapım diyebiliriz.Kahramanlık fonu altında aşk hikayesi.E okadar para yatırılmış özenilmiş bir film tabiki çok kötü olamaz (...)
don carleone 49 okuma 

brave heart ta laf dedirtmem
mel gibson un en iyi filmlerinden biri Brave heart. Çoğu zaman komik roller ile çıkan Mel Gibson işe gayet ciddi bir şekilde filmini hazırlamış. Bence (...)
tayland3400 67 okuma 

Önemli: En ünlü Aydemir Akbas film isimleri!
Merhabalar! Bana tez konum icin bildiginiz bilmediginiz butun Aydemir Akbas vb Türk filmlerinini isimleri lazım. Dille ilgili bi tez bu. Birkac ta (...)
mustri 133 okuma 

XXX???
Yeni nesil ajan hiç olmamış...tıkk.. (...)
cruxzi 57 okuma 

kırıp geçirmişti gülmekten de diyebiliriz. (...)
megadeth 39 okuma 

fight club ı kimsenin en kötü gördüğü yok.sadece bir kişi gelip yakıp yıkmıştı ortalığı. (...)
megadeth 54 okuma 

TOP 3x5
Birçok yazı yazılmış. Cast Awayın en iyi, Fight Clubinsa en kötü olarak görülmesi komik geldi sadece. Ben sadece beni en çok etkileyen filmleri 3 gru (...)
blake 68 okuma 

Fakir ama gururlu kahraman(part II)
Adam bu seferde hz.isa'yı oynayacakmış.Sanırım iskoçlar ve amerikalılardan sonra bu seferde koyu katolikleri yücelten bir film yapacak.Ne kadar populi (...)
don carleone 70 okuma 

don carleone
bir yerde daha uyuştuk. braveheart'ı acayip derecede övmüşlerdi ben ne çıkıcağını az çok tahmin ettiğim için izlememiştim. yıllar sonra orjinal d (...)
a.l. 68 okuma 

Ayrıca 95'te mel gibson'un bryan singer dururken en iyi yönetmen filmin de usual suspects karşısında en iyi film ödülünü almasında daha saçma bir şey (...)
don carleone 71 okuma 

Fakir ama gururlu kahraman mel gibson
Acaba mel gibson bu filmleri yaparak egosunu tatmin mi ediyor.Mel gibson'un filmleri braveheart,patriot,we were soldiers,hepsinde olaylara tek taraflı (...)
don carleone 74 okuma 

duygu sömürücüsü mel gibson
ben o filmi izleme hatasında bulundum. (...)
megadeth 54 okuma 

brave heart
slm herseyden once bir mel gibson hayranıyım ama inanın onun filmi diye degil ben 20 yasındayım hicbir filmden onun filminden etkilendigim kadar etkil (...)
mrMARCO 53 okuma 

THE GREEK TYCON
BU FILMI BIR KEZ SANS ESERI TRT ZAMANINDA IZLEMISTIM DAHA SONRA BIR KERE DE STAR VERDI(8 YIL ONCE) AMA SU AN HIC BIR YERDEN ULASAMIYORUM.ASLINDA HERKE (...)
etinmaz 95 okuma 

Burada Cast Away hakkında yapılan yorumlra bakarak sizin ne düşündüğünüzü öğrenmek istemiştim,doğrusu büyük ölçüde de beğendim.Her nedense kişiler ara (...)
isoaj 113 okuma 

katılıyorum...
Wilson 1 numaraydı gerçekten! (...)
emotion 51 okuma 

tom hanks in çaresizlikten arkadaş olduğu futbol topu wilson olayını ne kadar basitleştirmişsiniz.şimdiye kadar bir çok filmde filmin kahramanı hayatı (...)
megadeth 112 okuma 

tarih filmlerinde oliver stone
bence en iyi tarihle ilgili film çekebilen yönetmen oliver stone çünkü çok cesur ve tarafsız yani michael bay gibi yalakalardan değil filmlerinde kahr (...)
dila2b 84 okuma 

cast away
Arkadaşlar buna benzer mesajlar daha önce "yeni bir hayat"adlı filmdede verilmişti.Ama filmi biliyorsunuz.Bu filmin asıl amac daha önce bu ikilinin fo (...)
don carleone 72 okuma 

WOOW!!!
Esprimin bu kadar ciddiye alınacağını hiç ummamıştım. Tabi ki filmin anafikri "bir futbol topunun insanın en iyi arkadaşı haline nasıl geleceği" deği (...)
emotion 120 okuma 

Sayfa 188 / 193 [186] [187] [188] [189] [190] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 

1.balzaminie
2.tornado2000
3.waynerooney
4.skiphios
5.celalselim
6.hakangsdanaci
7.*moonlight*
8.Rebelheart
9.keanu farrell
10.cougarcop
11.keremer
12.ontu_ontu
13.muddata
14.tarikay93
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım