Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
Sinema Tarihinin En İyi Filmleri
Sight & Sound dergisi 10 yılda bir, dünyaca ünlü eleştirmen ve sinemacılara sinema tarihinin en iyilerini seçtiriyor. Seçimler çoğunlukla klasik filmler arasından oluyor. Her seferinde de Yurttaş Kane yenilmez şampiyon olarak çıkıyor. Son 15-20 yılın filmleri ise listeye giremiyor. Ne dersiniz sizce en iyileri hep geçmişte aramak yerinde bir tutum mu? Yoksa katılıyor musunuz? Ya sizce sinema tarihinin en iyileri hangileri? Buyrun tartışmaya...
Sayfa 190 / 195 [188] [189] [190] [191] [192] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 
Taksitle Kontör Satışı
Turkcell, Avea, Telsim Anında yükle taksitle kontor al kontör yükle.
www.kart-kontoral.com
Notebook Alma Zamanı
Tüm notebooklarlarda çok özel fiyatlar ve çok özel taksit seçenekleri
www.pcdepo.com
SBS Hazırlık Kitapları
SBS hazırlık kitaplarında bol çeşit uygun fiyat . Asya Card'a 7 taksit
www.ucuzkitapal.com
Forex/Altın İşlemleri
24 Saat en iyi fiyat, Sıfır Komisyon.Ücretsiz Deneme Hesabı
hedefonline.com
Mynet Adklik

kırıp geçirmişti gülmekten de diyebiliriz. (...)
megadeth 40 okuma 

fight club ı kimsenin en kötü gördüğü yok.sadece bir kişi gelip yakıp yıkmıştı ortalığı. (...)
megadeth 55 okuma 

TOP 3x5
Birçok yazı yazılmış. Cast Awayın en iyi, Fight Clubinsa en kötü olarak görülmesi komik geldi sadece. Ben sadece beni en çok etkileyen filmleri 3 gru (...)
blake 69 okuma 

Fakir ama gururlu kahraman(part II)
Adam bu seferde hz.isa'yı oynayacakmış.Sanırım iskoçlar ve amerikalılardan sonra bu seferde koyu katolikleri yücelten bir film yapacak.Ne kadar populi (...)
don carleone 71 okuma 

don carleone
bir yerde daha uyuştuk. braveheart'ı acayip derecede övmüşlerdi ben ne çıkıcağını az çok tahmin ettiğim için izlememiştim. yıllar sonra orjinal d (...)
a.l. 69 okuma 

Ayrıca 95'te mel gibson'un bryan singer dururken en iyi yönetmen filmin de usual suspects karşısında en iyi film ödülünü almasında daha saçma bir şey (...)
don carleone 73 okuma 

Fakir ama gururlu kahraman mel gibson
Acaba mel gibson bu filmleri yaparak egosunu tatmin mi ediyor.Mel gibson'un filmleri braveheart,patriot,we were soldiers,hepsinde olaylara tek taraflı (...)
don carleone 74 okuma 

duygu sömürücüsü mel gibson
ben o filmi izleme hatasında bulundum. (...)
megadeth 55 okuma 

brave heart
slm herseyden once bir mel gibson hayranıyım ama inanın onun filmi diye degil ben 20 yasındayım hicbir filmden onun filminden etkilendigim kadar etkil (...)
mrMARCO 55 okuma 

THE GREEK TYCON
BU FILMI BIR KEZ SANS ESERI TRT ZAMANINDA IZLEMISTIM DAHA SONRA BIR KERE DE STAR VERDI(8 YIL ONCE) AMA SU AN HIC BIR YERDEN ULASAMIYORUM.ASLINDA HERKE (...)
etinmaz 99 okuma 

Burada Cast Away hakkında yapılan yorumlra bakarak sizin ne düşündüğünüzü öğrenmek istemiştim,doğrusu büyük ölçüde de beğendim.Her nedense kişiler ara (...)
isoaj 114 okuma 

katılıyorum...
Wilson 1 numaraydı gerçekten! (...)
emotion 53 okuma 

tom hanks in çaresizlikten arkadaş olduğu futbol topu wilson olayını ne kadar basitleştirmişsiniz.şimdiye kadar bir çok filmde filmin kahramanı hayatı (...)
megadeth 112 okuma 

tarih filmlerinde oliver stone
bence en iyi tarihle ilgili film çekebilen yönetmen oliver stone çünkü çok cesur ve tarafsız yani michael bay gibi yalakalardan değil filmlerinde kahr (...)
dila2b 87 okuma 

cast away
Arkadaşlar buna benzer mesajlar daha önce "yeni bir hayat"adlı filmdede verilmişti.Ama filmi biliyorsunuz.Bu filmin asıl amac daha önce bu ikilinin fo (...)
don carleone 73 okuma 

WOOW!!!
Esprimin bu kadar ciddiye alınacağını hiç ummamıştım. Tabi ki filmin anafikri "bir futbol topunun insanın en iyi arkadaşı haline nasıl geleceği" deği (...)
emotion 122 okuma 

VAY CANINA
Böyle olacağını biliyordum zaten.Baştan sordum Cast Away hakkında ne düşünüyorsunuz diye,abuk sabuk hiç alakası olmayan cevaplar geldi.Wilson ile olan (...)
isoaj 98 okuma 

tabi adamın ne düşünüdüğü önemli:) o adam sadece o kızla konuşmalımıyım yoksa yeni maceralara mı atılmalıyım diye düşünüyor. (...)
megadeth 74 okuma 

tamam da tüm bunları ben dahil filmi seyreden birçok arkadaşım anladık.ve gayet klişe.ayrıca budizm bir felsefe değil din.ve tüm dinlerin inancı insa (...)
megadeth 75 okuma 

LÜTFEN LÜTFEN OKUYUN.cAST AWAY HAKKINDA BİLİNMEYENLER
Aslında bunun için sormuştum Cast Awayî çünkü bu film çoğu kişinin anladığının aksine çok farklı temalara el atıyor ve düşündüklerinizin neredeyese dö (...)
isoaj 103 okuma 

Arkadaşlar internetten ilk 100 film diye bir site buldum
1. APOCALYPSE NOW (1979, Francis Ford Coppola) 2. ELEPHANT MAN (1980, David Lynch) 3. 2001:SPACE ODYSSEY (1968, Stanely Kubrick) 4. THE FISHER (...)
isoaj 274 okuma 

bence en iyi film gladyator
cunki her izleyişimde tuğlerim diken diken oluyor.Filmde ihanet tutku gurur ve aksiyon hat safhada böyle bir filmden daha ne beklenir bence gercekten (...)
sandaci 106 okuma 

Mel'i bi yana koyarsak..
En iyiler mi bilemem ama oldukça etkileyici oldukları kesin (elbette bana göre).. - Groundhog Day (Harold Ramis) - Peggy Sue Got Married (Francis Fo (...)
Latex Cult 95 okuma 

:)
Mad Max serisi Bird On A Wire Forever Young Maverick Braveheart Conspiracy Theory Payback Million Dollar Hotel Patriot ........ ya da kısaca (...)
Latex Cult 78 okuma 

bu arada alttaki yazıda evita'yı yok sayıyorum yazacaktım,yok seviyorum yazmışım .Afedersiniz (...)
don carleone 100 okuma 

Alan parker,the wall,pink floyd vs.
Alan parker gerçekten de çok iyi bir ingiliz yönetmeni.Birdy,angel hearts ve benim çok sevdiğim pink floyd:the wall(pink floyd'la ,ilgili bir film sev (...)
don carleone 176 okuma 

Birdy
Aklıma geldi... Birdy de burada adı az geçen filmlerden olmasına rağmen bana göre müzikleri, oyunculukları, konusu ve görüntüleriyle akıllardan çıkma (...)
emotion 95 okuma 

katılıyorum
Emotion'a katılıyorum.Şimdi oturup stalin'i,mao'yu gördükten sonra potemkin'i izlesen filmin yansıttığı devrim ruhu tabii inandırıcı gelmez. (...)
don carleone 88 okuma 

tom'un oscarı
valla bence filmin kendisi kötü.Ayrıca oyunculuğu belli bir seviye de iyi olabilir ama oscarı hakedecek kadar iyi değildi.Akademi dönem dönem kriz geç (...)
don carleone 104 okuma 

Hepten kendi kendine konuşan deli portresi çizmeye başladık
Arkadaşlar tüm geçmişleri ile birlikte aramızdan ayrılan dancer ve phobos kardeşlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşuna çağırıyorum sizi. Bu günlerde (...)
emotion 150 okuma 

Sayfa 190 / 195 [188] [189] [190] [191] [192] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 

1.zuhal2031
2.sworfish
3.archdeydey
4.mod_bloom
5.messinema
6.drmahmut883
7.sandokahn
8.gizzzem7_3
9.odezgi
10.semahos
11.LaRS_MooN
12.tolga_aslan23
13.danny91991
14.take_in
15.makrofaj
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım