Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
Sinema Tarihinin En İyi Filmleri
Sight & Sound dergisi 10 yılda bir, dünyaca ünlü eleştirmen ve sinemacılara sinema tarihinin en iyilerini seçtiriyor. Seçimler çoğunlukla klasik filmler arasından oluyor. Her seferinde de Yurttaş Kane yenilmez şampiyon olarak çıkıyor. Son 15-20 yılın filmleri ise listeye giremiyor. Ne dersiniz sizce en iyileri hep geçmişte aramak yerinde bir tutum mu? Yoksa katılıyor musunuz? Ya sizce sinema tarihinin en iyileri hangileri? Buyrun tartışmaya...
Sayfa 191 / 192 [188] [189] [190] [191] [192] 
  «ilk    <önceki …  sonraki>    
ALOKARTVİZİT
Kartvizit, broşür, el ilanı yaptırmanın en kolay yolu! Tıkla, ısmarla
www.alokartvizit.com
Hafıza, Zeka & Beyin
Mega Hafıza'dan ücretsiz hafıza gücü & hızlı okuma eğitimi
www.MegaHafiza.com
Turist Rehberlik Hizmeti
İstanbul içi ve çevresi yerli ve yabancı konuklara rehberlik hizmeti.
www.rehberlikhizmeti.com
Kırmızı Alarm
Bir Türk yapımı ücretsiz online stratejik savaş oyunu.
www.kirmizialarm.net
Mynet Adklik
honky-tonky
filmlerin çoğu iyi de ;bakın ben ne kadar kompleksizim dercesine araratla midnight express i en iyi 10 film içine sokman seni daha bir kompleksli gibi (...)
megadeth 182 okuma 

Çatlayın! Listee nıhahahaaha!
1.American Beauty 2.Truman Show 3.Usual suspects 4.American History-x 5.Leon 6.6th. sense 7.Se7en 8.Forest Gump 9.L.A confidential 10.Shawshenk Redemp (...)
emotion 203 okuma 

hmm
phobos ve nagehan katılıorum size. dinleyen olmassa biz de şööle bi araya gelip bildiimiz tüm filmleri sıralar top 100000 yaparız. üstüne liste koyan (...)
SteeL 191 okuma 

şu liste olayına ben de gıcığım.yani tamam iyi güzel liste yaptınız da bunun yerine ya da liste yaptıktan sonra niçin bu filmi bu kadar çok beğendiniz (...)
Nagehan 174 okuma 

Nagehan'a
Bir Stanley KUbrick filmi. Vietnam savaşı ile ilgi,li bir film ama bu filmi tanımlamak için çok az.... (...)
brucewillis 168 okuma 

benim listem
arkadaslar benim listemde'de genelde eski filmler var son zaman filmlerinde hiç bulamiycagım tatlar barındıran filmler... -Citizen Kane -Full Metal (...)
Caron 176 okuma 

en iyileri...
-amadeus -casablanca -gone with the wind -cassandra geçidi çok mu eskilere daldım acaba_??? (...)
perfect smile 158 okuma 

herkes yazsın bir liste işte nolucak?şimdi bende yazmıyorum liste falan kaçırdınız :). ama dövüş kulübü en iyi filmdir bence.illa eskilerden olacaksa (...)
megadeth 116 okuma 

Benim Listem
Biraz klasik olacak belki ama benim listem: (sıralama önemsiz) - Dövüş kulübü - Seven - Akıl oyunları - Titanic - Gladyatör - Matrix - Yüzükler (...)
Korg 172 okuma 

niye bunları yazdım.NBKnin bu kadar abartılıp,sinema tarihinin en kanlı filmymiş gibi davranılmasına karşıyım.aynı zamanda rezervuar köpeklerine de ay (...)
vicvega 193 okuma 

BAZI FİLMLERDEKİ CESET SAYISI 1)REZERVUAR KÖPEKLERİ:9 2)TERMİNATÖR:28 3)LEON:60 4:HARD BOİLED:236(HER 32 SANİYEDE BİR CESET) (...)
vicvega 164 okuma 

NBK(NATURAL BORN KİLLERS)
Onlar Nobel ödülü kazanmadılar, herhangi bir spor dalında rekor da kırmadılar veya kendilerini şöhrete götürecek kabul edilebilir birşey de yapmadılar (...)
vicvega 180 okuma 

citizen
walkabout bilgilendirdiğin için sağol. her ne kadar bu dediklerini filmi izlerken farkedememiş olsam da bu kadar çok işe yaradıysa saygı duydum filme. (...)
SteeL 182 okuma 

bana göre bir filmin sinema tarihinin en iyi filmi diye anılabilmesi için bu sanata muazzam bir katkısının olması gereklidir,dolayısıyla film sıralama (...)
chepika 210 okuma 

hııı
Sinema tarihinin en iyi filmi tabiki 13.cuma serileri tabi ki kendi kategorilerinde ama diğerliernini bilmem (...)
DarkGame 181 okuma 

keman
galiba john doe sen filmin konusunu beğenmedin.konuyu beğensen çıkış noktasını ve gidişatıda beğenirdin çünkü. bu açıdan bir şey söyleyemem ama ha di (...)
Nagehan 177 okuma 

galiba john doe sen filmin konusunu beğenmedin.konuyu beğensen çıkış noktasını ve gidişatıda beğenirdin çünkü. bu açıdan bir şey söyleyemem ama ha di (...)
Nagehan 197 okuma 

sürü
toplumumuzda onların şu film iyi izleyin,şu film kötü gitmeyin laflarıyla hareket eden, izlemedikleri filmler hakkında atıp tutan insanlar mevçut. (...)
vicvega 205 okuma 

eleştirmen eleştirisi
walkabout bana citizen kane'in sinema sanatına katkılarını sayabilir misin çok merak ettim. gladyatör, titanik veya braveheart'ın 1 tane bile eleştirm (...)
SteeL 238 okuma 

tabi bir de şuna değinmeden geçemicem farkındasınızdır yazdıklarım 90lıların filmlerinden ben90larda akılma bir çırpıda gelnelri yazdım hem.bunun dışı (...)
Nagehan 192 okuma 

NAGEHAN
TEŞEKKÜR EDERİM. (...)
vicvega 116 okuma 

bu liste işinin abartıldığını kabul ediyorumben sırf bir arkadaşın isteği üzerine mesaja sığmayacağı için buraya yazdım.aşırı rahatsız ettiklerim vars (...)
Nagehan 210 okuma 

Benim Listem:
1- Memento 2- Fight Club 3- The Truman Show 4- The Others 5- The Lords of the Rings: The Fellowship of the Reng 6- Sixth Sense 7- The Matrix 8- (...)
wicked7 130 okuma 

ZuHaHa Benim En İyi 10 Filmim...
1-)PSYCHO (1960) 2-)Vertigo 3-)Birdman of Alcatraz 4-)Bronenosets Potyomkin 5-)Saving Private Ryan 6-)Gladiator 7-)The Shawshank Redemption 8- (...)
purple1789 225 okuma 

sıralama gözetmeksizin benim iyilerim
- requiem for a dream - fight club - a clockwork orange - 2001: a space odyssey - natural born killers - memento - amelie - the tin drum - bei (...)
arsonist 218 okuma 

kötüler
Gerçi burası en iyyiler forumu ama ben kendim için en kötüleri yazmaktan kendimi alamayacağım: 1. Çıtır Kızlar 2. Ölümüne Kadar 3. Charlie’nin Mel (...)
Nagehan 234 okuma 

Vee Benim Listem
Madem bir liste gerekli işte benim top 10’um 1. Green Mile 2. Life Is A Beatiful 3. Terminatör 2 4. Bringig Out The Dead 5. Lord Of The Rings 6. (...)
Nagehan 246 okuma 

:)))))))))
1)forumun ismine bakarmısın? 2)yermek benim işim değil 3)benim seninle bir derdim yok 4)emek verdikleri için kutlamak yanlış mı? 4)sen çıkardın mı (...)
vicvega 205 okuma 

valla ben senin dediğini anlayamıyorum
bir saniye vicvega ben niye liste yazan arkadaşları tebrik ettiğini anlamadım.liste yapanlar göğe çıkarılırken yapmayanlar yerleniyor mu şimdi? (...)
Nagehan 135 okuma 

walkabout
walkabout seni kutluyorum iyi liste çıkarmışsın.emek verip forumla alakalı yazı yazmışsın.diğerleri umarım bundan ders alır. (...)
vicvega 201 okuma 

Sayfa 191 / 192 [188] [189] [190] [191] [192] 
  «ilk    <önceki …  sonraki>    

1.halil9464
2.bijipratiyage...
3.crime_murder
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım