Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
Sinema Tarihinin En İyi Filmleri
Sight & Sound dergisi 10 yılda bir, dünyaca ünlü eleştirmen ve sinemacılara sinema tarihinin en iyilerini seçtiriyor. Seçimler çoğunlukla klasik filmler arasından oluyor. Her seferinde de Yurttaş Kane yenilmez şampiyon olarak çıkıyor. Son 15-20 yılın filmleri ise listeye giremiyor. Ne dersiniz sizce en iyileri hep geçmişte aramak yerinde bir tutum mu? Yoksa katılıyor musunuz? Ya sizce sinema tarihinin en iyileri hangileri? Buyrun tartışmaya...
Sayfa 193 / 196 [191] [192] [193] [194] [195] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    
SBS Kaynak Kitaplar
SBS Lise ve lise kaynak kitaplar bol çeşit ve uygun fiyata burada.
www.ucuzkitapal.com
Ankara Mezar Bakımı
Ankara Karşıyaka Mezarlığı, mezar bakım hizmetleri..
www.ankaramezarbakimi.com
Turist Rehberlik Hizmeti
İstanbul içi ve çevresi yerli ve yabancı konuklara rehberlik hizmeti.
www.rehberlikhizmeti.com
Neon Reklamları
Sizin işletmenizin de reklam tabelasını neon yazılarla yazalım. İzmir!
www.gelisimneon.com
Mynet Adklik
yeter be
Vay vay vayy.. foruma yazmayalı bakıyorumda independent savunucuları birbirlerini eleştirir, holywood filmleri savunulur olmuş : ) phoboscum ayrıca be (...)
SteeL 279 okuma 

Hiç sanmıyorum :)
Gladiator'ün klasik olmak gibi bir şansı olacağını sanmıyorum. Haa hatırlanmak bakımından söylüyorsan, belki haklısın, ama ancak "bir dönemin popüler (...)
emotion 209 okuma 

eğer güzel bir filmin güzel bir mesajı varsa kalıcı olur.eğer güzel bir filmin güzel bir mesajı yoksa güzeldi denilir unutulur.eğer kötü bir filmin gü (...)
megadeth 132 okuma 

Şöyle söyleyeyim...
Gladiator'ü seyrettiğimin 2. günü olay örgüsünü bile hatırlayamıyordum. Bende bıraktığı (ya da bırakmadığı) izlenim sadece bir adamın ailesinin intika (...)
emotion 149 okuma 

Neden?
Aşağıdaki yazılara kulak misafiri oldum da karışmadan edemeyeceğim. Burada filmlerin eleştrisinin yapılması kadar doğal birşey olamaz tabi birbirimizi (...)
emotion 140 okuma 

insanların sevdiği şeylerle dalga geçip sonrada insanları o filmleri seviyor diye hakir görmede bir numara:walkabout.aman tartışmayın! (...)
megadeth 82 okuma 

anadolunun en cahil kesiminden kastın ne?!!!!!sen bu filmi (spartacus)hangi gözle seyrettin?!!yok filimi anladım diyorsan nasıl anadolunun en cahil ke (...)
megadeth 119 okuma 

marley diyor ki:
son zamanlarda çekilen filmler sıkıcı eski filmlerin verdiği tad artık kalmadı.filmlerde görmek istediğimiz gerçekçiliği göremiyoruz artık, ne romanti (...)
marley 104 okuma 

titanic cesur yürek (...)
kermit24 81 okuma 

Bence sinema tarihinin en iyi filmleri herkes tarafından sevilen filmler değil, herkes tarafından sevilmese de herkes tarafından üzerinde ciddi bir em (...)
film_freak 125 okuma 

UNUTKNLIK
Arkadaşlar ben daha önce bu syfayı ziyret etmiştim ama innılır gibi değil ama en sevdiğim filmlerden birini yzmayı untmuşum.Korkunç bir şey bu: MEME (...)
isoaj 167 okuma 

Once okuyun
Arkadaslar bu hafta vizyondan secmeler ya da sizin sevdikleriniz kosesi degil SiNEMA TARiHiNiN EN iYi FiLMLERi...... diye bir forum bu ..Isoaj mesela (...)
Zeynep Everi 197 okuma 

dalga geçmiş heralde kahpe bizansla. (...)
megadeth 119 okuma 

3 yıldızlı bizans
theather16 kahpe bizens demis ve yanına 3 yıldız koymussun.bunu biraz acarmısın (...)
Nagehan 162 okuma 

Vay be !
herşeyi anladım ama Kahpe bizans nerden çıktı ki ?? (...)
BlueHeat 130 okuma 

inanmıyorum sana cinefanatic..
pulp fiction ı beyenmemiş hmm...nese nası beyenmessin!:)evrim de güsel filmdi david duchovny olmasa ii diildi ama nese:)olağan şüphelilere de gabriel (...)
Derek2 222 okuma 

bence
bence f.ford coppola , john woo en iyi yönetmenlerden.dolayısıyla godfather'lar, conversation,rumble fish,face off,mission impossible2,"windtalkers",s (...)
theather16 170 okuma 

Şunu söylemeliyim ki,en iyi filmler daha çok günümüzün daha ötesindeki filmlerde meydana çıkmış,ki benim eski filmleri izleme şansım olmadığı için dah (...)
isoaj 265 okuma 

şu an için ilk beşim
1-gladyatör 2-ronin 3-leon 4-matrix 5-casablanca (...)
marley 163 okuma 

en babalar
-amoresperros -fight club -boondock saints -cube -memento -jackie brown (...)
amores1 185 okuma 

Sinema Tarihinin En İyi Filmleri
Sinema tarihinin en iyi filmlerini seçerken oluşturacağım liste daha çok son 15-20 yılın filmleri olacaktır çünkü yaşım gereği olarak yurttaş kane'nin (...)
Ömüt Brown jr. 221 okuma 

benim liste
*-fight club *-pulp fiction *-baba(hepsi birden) *- (...)
morpus 101 okuma 

O KADAR ÇOK GÜZEL FİLM VAR Kİ...
Bu soru bana herzaman yanlış gelmiştir. Ama aynı zamanda eğlencelidir en iyiler üzerine konuşmak. Saymaya kalksam (ki biraz sayacağım) bütün gün sürer (...)
ttdark 234 okuma 

herkes saymış...
- casablanca - amadeus - saving private ryan - titanic - the green mile - a beautiful mind - la vie est belle - se7en - the godfather evet (...)
perfect smile 161 okuma 

titanic
vall sinema tarihinin geçmişni bilmem ama benim yaşamım boyunca izleyip beğendim fiilmler ilk TITANIC.casabilanca,yurttaş kane, (...)
ardakan 282 okuma 

zaman makinesi
burda olay sadece sahne değildi. sanki son sahnede adamın kafasından çıkarıp attığı çapka bütün filmi özetliyordu. adeta "şimdi senin söylediğin gibi (...)
heeelp 162 okuma 

Hepsinin yeri ayrı
Eski filmlerin hepsinin şu an en iyiler olması gerkmiyor ama Yurttaş Kane'in bir başyapıt olarak kalacağına dair inaancım büyük.Kane karakteri, Rosebu (...)
darcy 214 okuma 

en iyiler
*FIGHT CLUB *devils advocate *se7en *dead poets society *arizona dream *the doors *a clockwork orange *trainspotting *mulhollan dr. *dancer i (...)
megadeth 239 okuma 

warcraft
valla phobos zevklerimiz uyuyo senle :) prens Arthas'ın hikayesi film yapılsa değil yüzüklerin efendisi tüm fantastik alem tozunu yutar o filmin. haa (...)
SteeL 214 okuma 

Benim Sevmediklerim ( Şiddetle Sakındıklarım )
* Vanilla Sky * Amelié * Mafia! * Ateşli ve Tatlı * Blair Witch * Elim Belim Bağlı * İnce Kırmızı Hat * Dr. Doolitle (...)
Smyrna85 171 okuma 

Sayfa 193 / 196 [191] [192] [193] [194] [195] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    

1.orkhano
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım