Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
Korku Filmleri
Zombiler! Kurtadamlar! Vampirler! Çığrından çıkmış, baltalı testereli manyaklar..! Korku sinemasının çekiciliği nereden geliyor acaba? Kanlı sahneler içimizdeki şiddeti deşarj etmemize mi yarıyor, yoksa tersine, gerçek hayattaki dehşetlere yenilerini mi ekliyor bu tür yapımlar? Argento mu, Romero mu, Craven mı sizin için korku sinemasının bir numaralı ismi? Baltalar elimizde, zebaniler peşimizde, gecenin karanlığı içinde tartışalım bu konuyu haydi...
Sayfa 157 / 158 [154] [155] [156] [157] [158] 
  «ilk    <önceki …  sonraki>    
Ayda 50 YTL' ye İngilizce
Bu kampanya Ekim ayı sonuna kadar geçerlidir.Kontenjanımız sınırlıdır.
www.englishpoint.org
Yürüme Bandı & Koşu Bandı
Spora ara verme taktise ara ver! Şimdi al Ocak 2009' da ödemeye başla.
www.ticaretmerkezi.com.tr/kondisyon
Aşka Gel!
Türkiye'nin En Seçkin Popüler Web Topluluğu.Aradığınız Mutluluk Burada
www.elitalem.com
En uygunu Fiyatarada!
Araştırmanı Fiyatara'dan yap,istediğin ürünü en ucuza kap!
www.fiyatara.com
Mynet Adklik

dracula İstanbul'da filmini izleyen varmı ayrıca bu filmi bulabilecegim bir yer biliyormusunuz.. basitlik olması gereken budur. kendinin gerilmes (...)
k_ien 193 okuma 

swordfish-e
bir arkadaşım izlemiş ring-i...çocuk tuvalete yalnız gidememiş...ki hiç alakası yoktur öyle korkmalarla falan...yani gerildikçe gerilmiş...o yüzden am (...)
moon_y 224 okuma 

tesis
Bu kalitede bir film neden 6 sene sonra ve sadece İstanbula geliyor????Ben Ankaralı olarak izleme hakkına sahip değil miyim?Siinema filmi sinama sal (...)
MêR©Îm€k 334 okuma 

mesela,MISERY hiç fena değildi!!!yine IT(O) ve hayvan mezarlığı...kuşkusuz hepsi Stephen King...Merdivenin altındakiler de fena değildi...ben 13.cuma' (...)
moon_y 206 okuma 

KORKU YOK
SINEMA TARIHINE SON YILLARDA COK IYI KORKU FILMLERI GELMIOR NE YAZIKKI BEN KORKUNU ICINDE GERILIMI DE SEVERIM EN IYI KORKU THE OMEN SERISIYDI HAYVAN M (...)
BerKkK 174 okuma 

Dr. Lecter
Walla ben Hannibal Lecter hastasıyımdır. Thomas Harris o kadar güzel yazmış ki, Anthony Hopkins o kadar güzel oynuyor ki.. Bence de korku filmler (...)
arrivedercicommendatore 234 okuma 

IT
Stephen King'in muhteşem romanından uyarlanan IT (O) filminin de sitenin arşivlerindeki yerini almasını istiyorumk.Yetkililere duyurulur.Sanırım filmi (...)
screamager 172 okuma 

A B A R T M A Y I N
KORKU YADA GERİLİM FİLMLERİNE BAYILRIM AMA BAZEN KORKU FİLMİ DİYE ÖYLE ABUK FİLMLER YAPIYORLAR Kİ İNSANIN GÜLMESİ GELİYOR HERŞEYİ TADINDA BIRAKMIYORLA (...)
sivaslı 177 okuma 

erdals a
bak üzme bukadar kendini..lynch filmlerini hem bütün kategorilere sokabilir,hemde hiç birine sokamssın. acıkcası ben bütün lynch filmlerini rahatsız (...)
siyavus 165 okuma 

erdals a
bak üzme bukadar kendini..lynch filmlerini hem bütün kategorilere sokabilir,hemde hiç birine sokamssın. acıkcası ben bütün lynch filmlerini rahatsız (...)
siyavus 202 okuma 

erdals a
siyavus 188 okuma 

siyavus'a
ben tam bir lynch hayranıyım ve onun adının bu bölümde geçmesi beni çok üzdü. sevgili siyavus sence DAVİD LYNCH filmleri korku yada gerilim türü mü? e (...)
erdals 172 okuma 

siyavus'a
ben tam bir lynch hayranıyım ve onun adının bu bölümde geçmesi beni çok üzdü. sevgili siyavus sence DAVİD LYNCH filmleri korku yada gerilim türü mü? e (...)
erdals 159 okuma 

siyavus'a
erdals 179 okuma 

-------
Zombi , canavar , yaratık... bunlar komik.. ( hep gülerim ) korku falan değil.Bence korku psikolojık yönü ağır basan filmlerdir..Mesela "Omen " seris (...)
enigma 140 okuma 

evet.kesinlikle olamaz böyle bişey... çok üzgünüm sevgili korsan düşmanları ama geçenlerde bir işportacının tezgahında THE RİNG'i görünce bütün antiko (...)
erdals 207 okuma 

korkudan koltua yapıştığımız bi film mi oldu olduysa biz mi izlemedik korku ögeleri bulunduran en ii filmlerparodilerdir ki en başta londra da bi kurt (...)
f farmer 164 okuma 

My TOP5 List
1.The Ring 2.Don't Look Now 3.The Others 4.Halloween 2 Resurrection 5.Urban Legend 1 (...)
[E]nigma 177 okuma 

komedi değil korku
EVIL DEAD en iyisi budur zombi olacak .MERDİVENİN ALTINDAKİLER,YAŞIYAN ÖLÜLER. YAŞIYAN ÖLÜLERİN DÖNÜŞÜ..kan şitdet,,,,,,,,ölüm (...)
özCANAVAR 286 okuma 

DON'T LOOK NOW
Benim en çok ürktüğüm,izlerken tedirgin olduğum korku filmidir. Ayrıca ideal korku filmi kavramıma en çok uyan film özelliğini de taşır. (...)
salvador_yucel 196 okuma 

THE FOG VE THE MIST FARKLI
John Carpenter'ın The Fog'u bir hortlak hikayesidir ve Stephen King'in orijinal adı The MIST olan Sİs'inden tamamen farklıdır. (...)
Rassale 212 okuma 

Bu arada
Gürhan KARAKUŞ arkadaşımız "The Fog" demiş... İzlemedim ama (büyük ihtimalle) bu da Stephen King'in bir romanı. "Sis" Üstadın harika bir eseri... (Eğ (...)
biberon 192 okuma 

en beğendiklerim
İlk olarak tüm kitaplarını okuduğum ve hayranı olduğum bence korku romanlarının üstadı olan Stephen King'in sinemaya aktarılan romanları: 1-Pet Semet (...)
biberon 241 okuma 

TABULARIM
Küçükken bu filmleri seyrettikten sonra uyuyamadım, 'Anneee, anneee' diye seslenip geceleri berbat ettim. 1. Grizzly 2. The Tomb 3. Scars of Dracu (...)
Rassale 208 okuma 

(...)
koleksiyoncu2000 161 okuma 

en iyi korku filmleri...
My list.. 1.Rosemary's baby 2.Nosferatu 3.Dracula 4.The Others 5.Altıncı his 6.Gİft 7.Öldüren Oyun 8.SON DURAK arkadaşlar özellikle son durak (...)
élanor 249 okuma 

Benim TOP10 Listem...
10. The Shining 09. The Eye 08. The Omen 07. Don't Look Now 06. Suspiria 05. The Exorcist 04. The Changeling 03. Nosferatu 02. Bram Stoker's D (...)
NMA 261 okuma 

yazılanlara baktımda hep stephen king hep stephan king. bence de bu adamın romanları tam filmlik ama yok mu şöle bu adamdan olmayan esaslı bi korku fi (...)
Nagehan 239 okuma 

ne biliim
ben henüz suspria we shiningi seyretmedim ama merak ettim sayenizde ama yine şöle bi düşünürsek sanrırım yine de en iyisi stephen kinge ait it yane o (...)
içimsüt 257 okuma 

yazık olmuş
son zamanlarda evde korku filmi izlemek için yanıp duruyordum. elime stephen king in romanından uyarlanmış rose red konağı/rose red geçti.ayrıca bu fi (...)
erdals 235 okuma 

Sayfa 157 / 158 [154] [155] [156] [157] [158] 
  «ilk    <önceki …  sonraki>    

1.ysmnn
2.basak_76
3.makrofaj
4.Kullanıcı 513
5.istan8ul
6.adembektas58
7.Mustang_09
8.bogut
9.batubob
10.emreandsezin
11.savaskahraman...
12.kadomuro86
13.kskberkay
14.madpervert
15.semahos
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım