Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
TV Dizileri
Sevilen TV dizileri Ally McBeal, Seinfeld, Simpsons ve benzerleri dünyanın her yerinden milyonlarca insanı ekran başına topluyor. Asmalı Konak, Çocuklar Duymasın gibi popüler yerli diziler, ülkemizde rating'i en yüksek TV programları arasında. Dallas, Küçük Ev, Mavi Ay ya da Uzay Yolu'nun yıllar önce başlattığı salgın, şimdi de yeni dizilerle sürüyor. Hiç bitmeyecek bir tutku, belki de bir hastalık, şu TV dizileri! Gelin biraz bunlardan konuşalım...
Sayfa 196 / 200 [194] [195] [196] [197] [198] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    
Taksitle Kontör Satışı
Turkcell, Avea, Telsim Anında yükle taksitle kontor al kontör yükle.
www.kart-kontoral.com
Notebook Alma Zamanı
Tüm notebooklarlarda çok özel fiyatlar ve çok özel taksit seçenekleri
www.pcdepo.com
ÖSS Hazırlık Kitapları
ÖSS Hazırlık kitaplarında bol çeşit , uygun fiyat.Asya Card'a 7 taksit
www.ucuzkitapal.com
Forex-Altın İşlemleri
24 Saat Spot Fiyat,Sıfır Komisyon.Deneme Hesabı ÜCRETSİZ!
hedefonline.com
Mynet Adklik
çocuklar duymasından nefret edenler toplanın
bu dizinin bu kadar sevilmesine inanamıyorum.Bu kadar saçma bir dizi olabilir mi?Sen al amerikan formatındaki bir diziye(en vasatından) içine maço bir (...)
12 94 okuma 

x files
X files artık yayından kalkmalı. (...)
zombination2003 69 okuma 

sex and the city
herkez bana şazım (...)
candana 74 okuma 

somebody help me
ally cok kotu gidiyodu hani bi aralar en sonunda biraktim ama bi hafta sonra bakiyim nooluyo dizide die bi baktim farkli bi dunya ile karsilastim ula (...)
scorpio_therealone 116 okuma 

cnbc-e
kesinlikle Türkiyenin en kaliteli kanalı CNBC-E! diziler ve gösterilen filimler çok güzel ama orjinal sesleriyle altyazılı gösterilmesi daha da g (...)
zombination2003 109 okuma 

sagol timucin
evet ozla ilgili yazıları ilk ben galiba yazdım.Belki bi kaç kişi daha yazmış olabilir oz harika bir film hersey var bu dizide hemde ögretici.Müthiş y (...)
sworfish 101 okuma 

...
Nisan üçüncü haftası ally mcbeal bitmiş olacak arkadaşlar çok kötü bi durum of ya.. (...)
brucewillis 77 okuma 

komurk ve edos
Komurk kişisel rahatsızlıklar için özel mesajı kullanmamızı tavsiye ediyor ama nedense bunun duyurusunu genelde yapıyor. Karşındakine söz hakkı tanıma (...)
Lord Soth 90 okuma 

xfiles
bu tgrt ve cine5 kadar kötü kanallar olabilirmi ya dizilerin durmadan günlerini deyistirirler aynı bölümleri tekrarlar bu kadarı da fazla oldu.xfiles (...)
riverx 90 okuma 

YENİ NESİL DİZİLER
BUFFY THE VAMPİRE SLAYER(VİZYONLARA GİREN UYDURUK AKSİYONLARA ON BASAR),ANGEL(BUFFY İLE ARALARINDA MÜTHİŞ BİR KİMYA VARDI YERİNİ CORDY İLE DOLDURMAYA (...)
movieslayer 101 okuma 

ESKİLERDEN
ZİYARETÇİLER(HATIRLAYANINIZ VARMI NASILDA FARELERİ KUYRUKLARINDAN TUTUP HAPUR HUPUR YERLERDİ) ,UZAY YOLU,ÇARLİNİN MELEKLERİ,MAVİ AY,KARA ŞİMŞEK,UZAYDA (...)
movieslayer 97 okuma 

geri dönün
OZ ve ALIAS kesinlikle mükemmel diziler ama önce ALIAS sonrada OZ önce tekrara başladı sonrada dizi bittiyor tvlerin bu saygısız tutumuda hiç hoş dei (...)
usual_suspecttr 70 okuma 

OZ FANATİKLERİNE ÖNEMLİ DUYURU
DİZİLER KONUSUNDA OZLA ILGILI YAZMAYA BAŞLAMADAN ONCE PEK YAZI YAZILMAMISTI BIRKAC ARKADAS DISINDA(swordfish selam). ANCAK YAZILARIN ARTMASI BENI SEVI (...)
timucinkoprulu 121 okuma 

tek kelimeyle cnbc-e
ya ben ilk olarak çocuklar duymasına olan nefretimi yazmak istiyorum.insanlar bu diziyi neden seviyolar anlamıyorum.bu taş fırın, light erkek muhabeti (...)
guga 103 okuma 

merak ?
ya oswald correcting facility gerçek bi hapishanemi yoksa stüdyomu?merakımı giderirseniz sevinirim. (...)
Latinez 94 okuma 

OZ
gerçekten müthiş bi dizi.en sevdiğim karakter ryan o'reilly.dizi mükemmel.www.hbo.com/oz virtual oz kısmında hapisanenin her yerini gezebiliyosunuz m (...)
Latinez 74 okuma 

CNBC-e
En beğenilen dizilerin çoğu cnbce de verilir. Nasıl olur da cnbce hiç rating almaz..???? (...)
Yuri 87 okuma 

oz
oz hakında yeni bümler yayınlanacakmı haberi olan birseyler yassın (...)
riverx 82 okuma 

Skinovski, Chicago Hope, Magnum Pİ, Seinfeld
Çok eskiden TRT de yayınlanan bir Japon dizisi vardı. İçinde Skinovski denilen beyaz kıyafetli ve peçeli bi dövüşçü vardı. Bu dizinin adını bilen, ha (...)
magnumpi 256 okuma 

NYPD Blue
Bu dizi de süper bence. Ama sonuçta hepsi amerikadan çıkıyor. Ben istiyorum ki aynı kalitede bizimkiler de birşeyler yapsın. Asmalı Konak falan süper (...)
magnumpi 112 okuma 

Duygu KarmasasI
Dünyada iki türlü insan vardir Married with children'i sevenler ve sevmeyenler!3 yil önce izledigim bir bölümde Steve'le Al Bundy arasinda gecen 5 da (...)
SiLvErMoOoOn 153 okuma 

Beğendiğim Diziler
Benim en sevdiğim dizi Oz.A.B.D'nin en önemli sorunlarından birini ele alan ,derinlemesine inceleyen ,sistem eleştirisini yaparken klişe örneklerden k (...)
Cinephillus 125 okuma 

dawson creeke sööleyicek bikaç lafim var
ya arkadaslar aranizda dawsons creeki izleyen var mi bilemiyorum ama ben izliyorum daha doorusu izlerdim cnbce deki bütün dizi ve filmlere hayranim bu (...)
cathrine 120 okuma 

özcan deniz kim?ben seymeni seviom
seymeniyle,bahariyla,sümbül hanimiyla herseyiyle mükemmel bir dizi karakterler o kadar uymus ki artik gercek hayatlari diziyle bütünlesti bu diziden n (...)
cathrine 108 okuma 

Asmalı Konak fenomeni üstüne
açıkça ben cnbc edeki büün dizileri izliyorum. evdeysem ve televizyon seyrediceksem açıyorum kanalımı ve ne çıkarsa seyrediyorum. özel bi takip yok am (...)
santangelo 127 okuma 

Türk dizilerinin kalitesi arttı
Bence şu son beş yıl içinde türk dizilerinin kalitesi oldukça arttı. Artık türk dizilerinden de büyük bir zevk alark izliyorum. Özellikle En Son Babal (...)
1983 96 okuma 

be what you are guys!!!!!!!!!!!!!
its a mans world boole inanilmaz bi dizi yok gercekten asmis bi dizi,her erkegin icinde bulunan ozu acikca ortaya seriyo .ne yazik ki son gunlerde (...)
scorpio_therealone 144 okuma 

ally mcbealın tadı kalmadı çünkü cnbce amerikada 6i senedir devam eden bir dizinin 4 yıllık bölümlerini ardarda verdi.aslında amerikada bu dizi haftad (...)
edos 120 okuma 

oz
oz dizisi tam gaz devam ediyordu.48 bölümden sonra durdu ne olduysa bu hafta 36.bölümü yayınladırlar bilen varmı acaba neden? (...)
sworfish 147 okuma 

ally'nin eski tadı kalmadı:(
Ally bence de artık eskisi gibi guzel degil, surekli bir insan sirkulasyonu oldu dizide ve yeni gelenler eskileri kadar enteresan tipler degiller, ar (...)
lucy brown 109 okuma 

Sayfa 196 / 200 [194] [195] [196] [197] [198] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    

1.agresive_ange...
2.mqviqul
3.odezgi
4.archdeydey
5.healer28
6.LaRS_MooN
7.gizzzem7_3
8.drmahmut883
9.al pacino2
10.take_in
11.mathilda1988
12.sworfish
13.messinema
14.simsprof
15.berk_yaprak
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım