Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
TV Dizileri
Sevilen TV dizileri Ally McBeal, Seinfeld, Simpsons ve benzerleri dünyanın her yerinden milyonlarca insanı ekran başına topluyor. Asmalı Konak, Çocuklar Duymasın gibi popüler yerli diziler, ülkemizde rating'i en yüksek TV programları arasında. Dallas, Küçük Ev, Mavi Ay ya da Uzay Yolu'nun yıllar önce başlattığı salgın, şimdi de yeni dizilerle sürüyor. Hiç bitmeyecek bir tutku, belki de bir hastalık, şu TV dizileri! Gelin biraz bunlardan konuşalım...
Sayfa 198 / 200 [196] [197] [198] [199] [200] 
  «ilk    <önceki …  sonraki>    
Forex-Döviz İşlemleri
En Dar Alım-Satım Fiyat Farkı.Faizsiz Hesap-Türk Bankası AVANTAJI!
www.hedefonline.com
Fatura Ödeme Merkezi !
1000Ytl'ye güncelleme bedeli olmayan online ödeme merkezi hizmetinizde
www.sonikfatura.com
Hafıza, Zeka & Beyin
Mega Hafıza'dan ücretsiz hafıza gücü & hızlı okuma eğitimi
www.MegaHafiza.com
Turist Rehberlik Hizmeti
İstanbul içi ve çevresi yerli ve yabancı konuklara rehberlik hizmeti.
www.rehberlikhizmeti.com
Mynet Adklik

Yerli diziler rezalet. Nasıl bu kadar çok ve bu kadar kötü olabiliyorlar, anlamıyorum. Zamanında fena olmadıklarını düşündüklerim; Şaşıfelek Çıkmazı, (...)
morsigara 186 okuma 

Yerli dizilerden mümkün olduğunca takip etmeye çalıştığım (4 senedir) Ayrılsak da Beraberiz var. Janset kitmeden önce dizi sanki daha bi sıcak daha (...)
Sir Gandalf 177 okuma 

ally mcbeallll
ally mcbeal süper sevimli bi dizi bence.. (...)
nisancadIsI 164 okuma 

yerli malımı ? ithalmi
bu yıl butun tv kanalları tv dizilerine yöneldi.özellikledogu yörelerinin yasam tarzları ele alınıyor.ama dizilerin çoğu uydurma senaryoları var,bence (...)
riverx 210 okuma 

7 numara
arkadaşlar bu aydan itibaren severek izlediğimiz beğendiğimiz 7 numara trt'de yeni bölümleriyle bizlerle buluşuyor benden söylemesi :) (...)
ryden 143 okuma 

hanımağa
hanımağa ne türkçemizde böyle bir kelime yok nereden cıkarıyorlar kardeşim böyle şeyleri.yapacaksanız adam gibi birşeyler yapın bu milletin aklı gözü (...)
ryden 216 okuma 

şu anda
şu anda ekranların bir numaralı aile dizi ÇOCUKLAR DUYMASIN o kadar diğerleri çok ucuz yapım. (...)
ryden 103 okuma 

BiZ sİzE aŞıK oLduK...
Şu anda Türk televizyonlarındaki en iyi dizi bence BİZ SİZE AŞIK OLDUK... (...)
Live 241 okuma 

BUNU OKUMALISINIZ
Buradaki yorumlardan yola çıkarak şunu anladım coğunuz diyorsunuzki "Dizilerde mutlaka konu olmalıdır". Bu cok yanlış bir düşünce değilmi? sizce,hakki (...)
sworfish 243 okuma 

asmalı konak. puaaaa (...)
theather16 149 okuma 

ally mcbeal
sizin ön yargılarınız sizi nere götürür bilmiyorum ama ben ally mcbealı izlemekten fevkalade zevk alıyorum isterse yüzyıl öncesinden olsun yada 100. b (...)
brucewillis 174 okuma 

Keşke herşey bu kadar kolay olsa..
Öncelikle sonuçta beyin hücrelerini katleden bi aptal kutusundan bahsediyoruz.. Tezkere kabulü yada Irak operasyonu değil.. Bi yaşam tarzı da değil.. (...)
Edward_Norton 655 okuma 

ally mcbeal neki?
sence asmalı konak , kınalı kar,kırık ayna ve zerda vari diziler ne ? hepsi aynı temayı ele almış insanları saf yerine koyarak aslında gercek hayatla (...)
edos 178 okuma 

ŞU SIRALAR KANALD'DE OYNAYAN DİZİLERİN ÇOĞU ZEVKLE İZLENİYOR. (...)
diamond 157 okuma 

evet ya bi hollyoaks vardı...ingiliz dizisiydi...3-4 yıl önce daha cnbc-e yeni yeni dizi,film falan yayınlıyordu..kirk,oliver,natascha falan..güzeldi (...)
octavia 130 okuma 

Eli Mek Biyıl ne ki?
Neden herkes hala çoğu Amerikan TV sektöründe rafların tozunu yiyip fosilleşmiş bir kısmıda bir kamyon dolusu laf kalabalığından ibaret bu zımbırtılar (...)
Edward_Norton 178 okuma 

Yerli Diziler
Takip ettiğim yerli diziler: Asmalı Konak, Çocuklar Duymasın, Ekmek Teknesi ve Hayat Bilgisi... (...)
SELEN 12 159 okuma 

Ally McBeal ve Mad About You
Ally McBeal ve Mad About You'ya bayılıyorum ama maalesef ki Ally McBeal'ı yayın saatleri yüzünden izleyemiyorum. Mad About You hakkında da kimse yorum (...)
SELEN 12 188 okuma 

SEINFELD
Heyyy gidi heyyy evimde kablolu olmadığı için izleme uğruna izmire teyzemlere gittiğim tapılası dizi.noldu şimdi bu diziye cnbc-e çekilen bütün bölüml (...)
contash 178 okuma 

21th. jump street var mı hatırlayan (...)
usual_suspecttr 157 okuma 

Moonlighting
ya arkadaşlar bruce willis babanın eski bi dizisi vardı Moonlighting (mavi ay) diye.elinde bulunan biri varsa bana mail atabilirmi crazy@hacker.tr.tc (...)
CrAzY_HaCKeR 196 okuma 

yeni diziler
sworfish haklısn ama ne yazkki tv kanallarnn dizilernn konuları hep aynı degişik bir yapım çok nadir olarak yapılıyor umarım tv kanalları bol dizi çek (...)
edos 146 okuma 

unutmayalımki
türkiyede hergün karsımıza yeni bir dizi cıkıyor ben bu durumdan hiç şilayetci degilim ne demişler "rekabet kaliteyi arttırır" iyi ve yerinde bir söz (...)
sworfish 179 okuma 

cosby
evet bnde o diziyi çok severdm ama ne yazkki artk yok ama trt1 bir ara cosby ailesinin degişik bi versiyonunu veriyodu bunda yine karı koca rolü aynı (...)
edos 218 okuma 

cosby ailesini unutamayanlar peki..
cosby ailesi çocukluğumun en güzel dizisiydi..hele bill cosby'nin inanılmaz komik dansı...3 sene öncesine kadar tgrt veriyodu..şimdi noolduki..güseldi (...)
biboyalıkuş 191 okuma 

THE DAY IS SAVE
YORGUN GUNUN GECESI TV KARSISINDA UYUKLARKEN SIZI HAYATA DONDURECEK GOZLERINIZI FALTASI GIBI ACACAK TEK BI DIZI VARSA ODA SOUTH PARK DIR TANRIYLA SEYT (...)
ERIC CARTMAN 188 okuma 

7th Heaven
Gecen sene, haftaicleri izlemeye doyamiyodum, ama bu sene pazar gunleri yayinlandigini gordum, devam ediyormu hala bilemiyorum. Keske benim de televiz (...)
scaremonger 125 okuma 

yeni diziler
Dikkat ettiniz mi son zamanlarda T.V'ler ürün pazarlama konusunda inanılmaz bi iş yapıyorlar önce Show ÇAYLAK dizisini Hollywood'vari bi pazarlama str (...)
s@lt@ns 554 okuma 

yeni diziler
şuanda televizyonlarda ozellikle cnbce de gösterlen dizilerle eski diziler çok farklı.zati ally mcbealda bnce herkesn hayatndan bir parça bi şey var h (...)
edos 211 okuma 

unutma beni -Sevket Altuğ
cevap için sağol TGK dizinin tanıtımını bende izledim ancak Metin Şentürk'ün söylediği parça diziye karşı önyargılı yaklaşmam neden oldu Sevket Altuğ (...)
komurk 200 okuma 

Sayfa 198 / 200 [196] [197] [198] [199] [200] 
  «ilk    <önceki …  sonraki>    

1.burak_n
2.edvard53
3.seymaerisen
4.kaya898
5.cheetos07
6.sbdofeti
7.seytanin_piya...
8.keysersoze190...
9.lost5
10.cazu55
11.dr*
12.nuri6415
13.skiphios
14.qyku
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım