Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
Matrix'te Neler Oluyor?
Matrix Revolutions'ın ardından Matrix evreninde sular durulmuş gibi görünse de aslınd öyle olmadığı ortaya çıktı. Wachowskiler Matrix'i çizgi roman olarak devam ettirdiler önce, şimdi de on binlerce kişinin aynı anda oynayacağı bir oyun olarak geri dönüyor. Kaldı ki Matrix'le ilgili gizemlerin bir çoğu varlığını sürdürüyor. Gelin bunlar üzerinde fikirlerimizi çarpıştıralım...
Sayfa 120 / 120 [116] [117] [118] [119] [120] 
  «ilk    <önceki … 
1 Pip ile Forex İşlemleri
Sabit Spread -Türk Bankası Avantajı - Hemen Ücretsiz Deneyin !
hedefonline.com
Taksitle Kontör Satışı
Turkcell, Avea, Telsim Anında yükle taksitle kontor al kontör yükle.
www.kart-kontoral.com
Herkese 125 KONTÖR!
Herkese çekilişsiz kurasız 125 KONTÖR! Hemen tıkla, 125 KONTÖR KAZAN!
www.blinko.com.tr
SBS Hazırlık Kitapları
SBS hazırlık kitaplarında bol çeşit uygun fiyat . Asya Card'a 7 taksit
www.ucuzkitapal.com
Mynet Adklik
Başarı
Başarı insanların aklını karıştırmak değil, onları hayatı sorgulamaya itmek. filmin şurası ne anlama gelio, burda ne oldu gibi tartışmalar değil, film (...)
MyPreciousss 168 okuma 

????
arkadaşlar herkesin yazısını okuduktan sonra gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki reloaded amacına ulaşmıştır. Kafalarda birsürü soruişareti bırakmak (...)
erdensin 159 okuma 

Spoon Davası
bide ben halen şeyi anlamadım. çocuk neo ya kaşık gönderiyo ya. orada ne demeye çalışıyo. bazı arkadaşlar diyo ki hala matrixtesin demeye çalışıyodur. (...)
hırt 193 okuma 

ancak bu aşağıde yazdığım tamamen bir hayal ürünü yani istediğiniz kadar saçmalayın sınır yok. bende bunu yaptım ve böle bişi geldi aklıma... (...)
hırt 165 okuma 

THE MOTHER OF THE MATRIX
Hiç düşündünüzmü: mimar the mother of the matrix hakkında konuşurken neo the oracle(kahin) diyo. ancak herkes orada "ooo tamam anası kahinmiş" dedi. a (...)
hırt 168 okuma 

AMAÇ NEDİR?
Herkese merhaba, Vizyona girdi, girecek 5 ay kaldı 3 ay kaldı derken nihayet gösterime girdi ve büyük merak sona erdi.Fakat şimdide Kasımı beklemek (...)
keanum 178 okuma 

zion
Bugun ilk filmi tekrar izledim,ajanlar ısrarla Zion'a girebilmek icin Morpheus dan giris kodlarını almaya calısıyolar,eger Zion da Matrix gibi robotla (...)
vorph 204 okuma 

Başka bakış
Burda yazılan bütün yorumları okudum ve görülen o ki genel kanı matrix içinde matrix olayı.Ama ben farklı yorumladım olayları.Neo mimarla karşılaştığı (...)
MrGambler 205 okuma 

MESİH NEO
Herkesin aklına gelen; zionun da matrix gibi bir program olması filmi 13. kattan farksız yapar. O zaman gerçek insanlar nerede? Nasıl bir dünyada yaşı (...)
ifrit 200 okuma 

Matrix'in teması
İyi bir filmdeki bütün olaylar belli bir temanın altını çizecek yönde gelişir. Bu nedenle filmde anlaşılmayan olayları yorumlarken filmin temasını yol (...)
selmansogut 271 okuma 

GERÇEK DÜNYADA MI?
Matrix içinde Matrix yoksa ve o sahnede gördüğümüz olayın başka manyıklı bir açıklaması da yoksa ve bu işi neo yapıyorsa... Yazık derim abicim, Matri (...)
MyPreciousss 218 okuma 

cinefinder'e
cinefinder açıklaman bana çok mantıklı geldi ama önceden beri anlamadığım şu neoya trinityi göstermese balıklama atlayacak sağındaki kapıya neden m (...)
erdensin 227 okuma 

Matrix içinde Matrix yok!
1.Neo gerçek hayattada sentinelleri durduruyor çünkü gerçekte de seçilmiş kişi oldugunu anlıyor 2.Kahin Neo'nun rüyalarını biliyor çünkü insanlar M (...)
gawazai 243 okuma 

MATRIX
İŞLETME YÖNETİMİ OKUYANLAR BİLİRLER.ORGANİZASYON YAPILARI ARASINDA MATRIX YAPI VARDIR.BİRBİRİNE BAĞLI KÜÇÜK SİSTEMLER TEK BİR "TEPE","ÜST" SİSTEMİN AL (...)
HAARP 275 okuma 

Bence En Mantıklı Açıklama
Bence en mantıklı açıklama makineler matrixi test etmesi için neo yu seçerler(bu tıpkı tıpkı programlanmış bir yazılımın zor şartlara tabii tutulmasın (...)
cinefinder 261 okuma 

Derinliklerde neler saklı?
İlk yorumum ilk filmin daha iyi olduğuydu. Ama bunun nedeni aşırı derecede anlaşılmazlıların içiçe olması. Matrix serisini bir film olarak değil de ge (...)
akustik 259 okuma 

100 smith
filmi anlamaya çalıştıkça daha da güzelleşiyo yani neonun ajanları dövmesinden, kung-fu yapmasından ve araba sahnesinden ibaret değil yine bi derinl (...)
erdensin 269 okuma 

agent
benım anlamadıgım eger agent smıth ozgurse neo dan tam olarak ne ıstıyor ıntıkammı?ıntıkam ıstıyecek kadar basıt bırıyse matrıxın kendısınemı kalmasın (...)
I hate everything 274 okuma 

arkadaşlar
neo ve kahinin buluştuğu mekan HİTCHCOOK arka pencere mekanı ve de kargalar da KUŞLAR FİLMİNE atıf değil mi? NOLUR BUNA DİKKAT EDEN BİRİ ÇIKSIN ARTI (...)
MİRKWOODLULEGOLAS 243 okuma 

Matrix Revolutions?
Reloaded da bunlar oluyosa (ki kendisi "ara" filmdir) revolutionsu çok ama çok merak ediyorum. Bence "mimar"ın yeri aşağıdaki gibi (olabilir) ama olam (...)
samsonite 294 okuma 

bence
matrix in matrix çok daçekici değil ,çok kolay bir çözüm yolu.daha tam olarak bilmiyoruz ,kehanet belki de doğru!!sentinelleri durdurdu mesela NEO bu (...)
MİRKWOODLULEGOLAS 290 okuma 

neden?
diyelim ki aslında zion da matrixin içinde uyanmaya meyilli insanların asicilik oynadıkları başka bir yapay gerçeklik insanların uyandıklarını sandık (...)
erdensin 284 okuma 

Matrix içinde Matrix ihtimali
var. ama zayıf. Çünkü ilk akla gelen şey bu. En basit cevap bu. Wachowski'lerin bu kadar emek verdikleri bir film serisinde, bu kadar ucuz ve ilk akla (...)
ceka 308 okuma 

What is the matrix?
arkadaşlar bence matrix içinde matrix olayı mantıklı, çünkü 1-neo sentinelleri durduruyo 2-kahin neo'nun rüyalarında ne gördüğünü matrix dışında olm (...)
hırt 311 okuma 

Neo Sentinelleri Nasıl Durdurdu?
1) Dış dünya sandıkları yer de bir Matrix olabilir. Yani bildikleri Matrix, aslında bir başka Matrix'in içinde. Bakınız 13. Floor. 2)Matrix'te yaşa (...)
shadow 364 okuma 

Sayfa 120 / 120 [116] [117] [118] [119] [120] 
  «ilk    <önceki … 

1.yasaminkiyisi...
2.seymaerisen
3.Smailov
4.osmanal
5.kirikugi
6.nnrsh
7.esless
8.nephelin
9.jumanji_ugur
10.orhancakmakli
11.maynahh
12.SanTora
13.natura06
14.AngeLia17
15.icedearth_38
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım