Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
cAfé Beyazperde
Gelin, sinemayla ilgili olsa da, Beyazperde.com Forum Alanlarının konusu dışında kaldığı için yazacak yer bulamadığınız yazışmaları bu serbest alanda sürdürün! Serbest dediysek diğer kurallar değişmedi elbette: Nezaket sınırları içinde kalacağız, kişisel ve sinemayla ilgisiz mesajlar atmayacağız... vs... vs...
Sayfa 138 / 147 [136] [137] [138] [139] [140] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 
Altın/Döviz İşlemleri
Spot Forex Piyasaları İle Tanışın!Ücretsiz Deneme Hesabı ve E-KİTAP!
www.hedefonline.com
Fatura Ödeme Merkezi !
1000Ytl'ye güncelleme bedeli olmayan online ödeme merkezi hizmetinizde
www.sonikfatura.com
Hafıza Ve İngilizce Gücü
İngilizce Kelimeleri Hafıza Teknikleriyle Ücretsiz Öğrenin!
www.MegaHafiza.com
Turist Rehberlik Hizmeti
İstanbul içi ve çevresi yerli ve yabancı konuklara rehberlik hizmeti.
www.rehberlikhizmeti.com
Mynet Adklik
ReKlaM MüZiKlErİ
ya arkadaşlar reklam müziklerini indirebileceğim bir site bilen var mı. özellikle coca colanın son reklam müziğini arıyorum: aç bir coca cola fırlat b (...)
carzy girl 296 okuma 

2.BeyazperdeSinemaGünleri
Tüm sinemasever dostları; aynı günde, aynı satte, aynı dakikada, aynı filmi izlemeye davet ediyorum.Aynı duyguları, aynı anda paylaşmak için... 1.Bey (...)
oscar1895 2019 okuma / 125 cevap  

Gen.. yeni korku...
Türkiyede korku filmlerinin sayısı gittikçe artıyor.aslında şu ana kadar çekilen korku filmleri fena sayılmaz hani.en azından sürükleyici filmler.baka (...)
mahfuz 314 okuma / 12 cevap  

Midnight Express
Bu filmin yorumlarına baktığımızda kimi arkadaşlarımız olumsuz yönde yazılar yazmışlar(ben de dahil) kimileriyse objektif bakıldığında çok kaliteli bi (...)
cogitoergosum 173 okuma / 15 cevap  

SİNEMA PROGRAMLARI
SELAM MİLLET DREAM TV'DE POPCORN DİYE HOŞ Bİ PROGRAM VAR İZLEYEN YADA Bİ ŞEKİLDE RATLAMIŞ OLAN BİRİLERİ VARMI?!!! YADA BAŞKA SİNEMA PROGRAMLARINI TAKİ (...)
delfi 356 okuma / 2 cevap  

:::GöRDüĞüNüz AnDa
Arkadaşlar bu mesajı gördüğünüz anda en son izlediğiniz filmi ve yorumunuzu yazın...Benim Narnia:MüKEMmeL ÖtEsİ (...)
KaRaYiPLeR_? 243 okuma / 20 cevap  

kendi filmimizin senaryosu
hayal kurmak güzeldir öyle değil mi? Hadi kendi filmimizi kendimiz yapalım. Sizden şimdi bir senaryo yazmanız istendi. İster korku ister komik ister d (...)
beyzanur... 531 okuma / 42 cevap  

Dünyayı kurtaran adamın oğlu
arkadaşlar benim bu filmden çok beklentim var Film birçok animasyondan oluşcakmış yani bol bilgisayar efekti çok ta komik olucaktır yorumlarınızı bek (...)
rapüstad 45 okuma / 1 cevap  

S!neMasal - S!neYorum
Brad Pitt - filmografi 1987 ile 1991 yılları arasında tv dizileri ve tv filmlerinde yer alan Pitt ilk çıkışını "Thelma ve Louise" ile 1991 yılında (...)
jimcarrey&baburemrah 49 okuma 

Eraserhead ile Devam...
Evet arkadaşlar David Lynch ile devam ediyoruz... Sırada David Lynch'in ilk uzun metrajlı filmi olan 1977 tarihli Eraserhead var... Belki Mulholand Çı (...)
milşin 443 okuma / 52 cevap  

forumlar hakkında
evet arkdaşlar herkes kendince topic açıyor ve birçok eleştri alıyor yok gereksiz yok çöplük diye benim bir önerim var açmayı düşündüğünüz topicleri ö (...)
pacino 148 okuma / 6 cevap  

Hangisinin Fanatiğisin?
burada gelip geçici ve kalıcı biçok fanatizmler gördüm, bazıları bir filme bazıları yönetmene, oyuncuya,... deyim yerindeyse taptılar. Şimdi burada ço (...)
Talented Rebellious 65 okuma / 2 cevap  

Anthony Quinn
60 yılını sinema ile iç içe geçiren, 100'ün üstünde filme imza atan Anthony Quinn, 3 Haziran 2001 sabahı yaşama veda etti. Quinn hakkındaki düşünceler (...)
mahfuz 79 okuma / 3 cevap  

SARDIR SARDIR İZLE............
EVDE FİLM İZLERKEN SARDIRIP SARDIRIP İZLEDİĞİNİZ SAHNELER HANGİLERİ???BENİMKİLERDEN BİRİ; ER RYAN'ı KURTARMAK FİLMİNDE DANIEL'ın ALMAN NİŞANCIYI GÖZÜN (...)
beHAPPY 251 okuma / 6 cevap  

Simultane Çeviri :))))))))
Ödüller mi? Bu sene ödüllerle pek fazla ilgilenmiyorum benim ilgilendiğim simultane çeviri yapan bay arkadaşımız. :)) Sırf onun için izleyeceğim 5 mar (...)
Culúrien Tino 34 okuma 

HANGİSİ
ARKADAŞLAR HANGİ FİLMDE HANGİ ROLÜ OYNAMAK İSTERDİNİZ? (...)
amc_1996 161 okuma / 5 cevap  

size özel
hayatınızla bağlantısı olduğuna inandığınız filmleri bizimle paylaşın (...)
elmarachi 102 okuma / 3 cevap  

Atom Bombası Ve Sinema !!!
(-Bu topicin üst başlığı aslında şöyledir:''Uzakdoğu Sinemasında Aşırı Estetizmin Nedenleri Ve Atom Bombası''... -Evet ben bu iki kelime grubu arasın (...)
barraque 400 okuma / 13 cevap  

En sEvDiĞiNiZ FiLm şİrKeTi....
sanırım bu konu ile ilgili iç topic acılmadı...nese yazdığım 3 şirketten en sevdiğinizi yazın oylama yapacağız... 1-Warner Bros 2-Universal Pictur (...)
theamityville_horror 35 okuma 

telefon kulübesi
90 dakikalık bir filmin ilk 5 dakikası ve son 5 dakikası dışında kalan 80 dakikalık kısmının tamamı 1 metrekarelik alana sahip bir telefon kulübesinde (...)
behçet_behçet 79 okuma / 2 cevap  

Sitede hangi film yok?
Mutlaka gözünüze çarpmıştır...Sitemizde bazı çok önemli filmler koyulmamış.Örneğin Çağrı 6 ay öncesine kadar yoktu...Veya Evde Tek Başına serisinin 2. (...)
KaRaYiPLeR_? 95 okuma / 4 cevap  

Danimarka Karikatür ve Sinema
Evet arkadaşlar dünyanın 1 Numaralı gündemi bu konu.Hz.Muhammed in göründüğü karikatürler ben görmedim ama Hz.Muhammede karikatürde saldırdıkları ve (...)
Jerry Bruckhaımer 3545 okuma / 44 cevap  

sinema fiyatları... help me...
arkadaşlar bu sinema fiyatları artık eskisine oranla daha mı yüksek veya ben yanlış yerlere mi gidiyorum? fiyatlar 12 - 15 ytl. hangi salonları tavsiy (...)
jmw 803 okuma / 4 cevap  

Mutlaka okuyun çok önemli!!!!!
Bugün ögrenmis oldugum haberde artik filmlerde sigara kullanilan sahneler kesilecekmis.Öncelikle soruyorum bu hangi mantigin ürünüür.Böyle anormal bir (...)
zigwz 155 okuma / 13 cevap  

Geliyooooooooooooooooor!!!
Evet arkadaşlar sonunda dualarım kabul oldu apokalipto geliyor.Mel Gibsondan hemde vizyon tarihini sabırsızlıkla bekliyorum...herkese tavsiye ederim (...)
davıd 40 okuma / 1 cevap  

en en enn sevdiklerim
ak kedi kara kedi, çingeneler zamanı big fish truman show marslıların istilasi :) schindler's list selvi boylum al yazmalım ilk anda aklıma ge (...)
quanzi 258 okuma / 13 cevap  

milyon dolarlık bebek...
ne görsel efekt ne ardı arkası kesilmeyen reklamlar tanıtımlar nede çok cezbedici dünyadışı olaylar. 4 oscara layık bi film. demek ki milyon dolarlar (...)
jmw 142 okuma / 4 cevap  

film çekiyorum
arkadaşlar benim bir projem var dramatik bir film çekmeyi düşünüyorum ve bu filme dair bir internet sitesi açarak bu filmi ordan yayınlamayı düşünüyor (...)
pacino 403 okuma / 30 cevap  

George Lucas ve Öğrencileri
Komik ama enteresan bir şey anlatayım.Bir arkadaşım San Fransisco'da kız arkadaşı sinema okulunda okuyormuş.Bir dersine giren hocayı tahmin edin.....S (...)
Mrs.Robinson 83 okuma / 2 cevap  

oyuncu ve oynadığı karakter...
nicolas cage i sevmeyen biriydim ki melekler şehrini izleyene dek. artık tüm filmlerini kaçırmıyorum. peki sizin varmı böyle önce sevmeyip sonra filml (...)
jmw 80 okuma / 3 cevap  

Sayfa 138 / 147 [136] [137] [138] [139] [140] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 

1.gisemm373373
2.poltergeist
3.pelin;
4.darude17
5.makrofaj
6.-Lord-
7.tbkryy
8.ceramicbiscui...
9.baski71
10.a y ş e n
11.durmazzade
12.zeck35
13.wherearetheve...
14.ffedes
15.acting7
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım