Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
cAfé Beyazperde
Gelin, sinemayla ilgili olsa da, Beyazperde.com Forum Alanlarının konusu dışında kaldığı için yazacak yer bulamadığınız yazışmaları bu serbest alanda sürdürün! Serbest dediysek diğer kurallar değişmedi elbette: Nezaket sınırları içinde kalacağız, kişisel ve sinemayla ilgisiz mesajlar atmayacağız... vs... vs...
Sayfa 142 / 153 [140] [141] [142] [143] [144] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 
SBS Kaynak Kitaplar
SBS Lise ve lise kaynak kitaplar bol çeşit ve uygun fiyata burada.
www.ucuzkitapal.com
Ankara Mezar Bakımı
Ankara Karşıyaka Mezarlığı, mezar bakım hizmetleri..
www.ankaramezarbakimi.com
Turist Rehberlik Hizmeti
İstanbul içi ve çevresi yerli ve yabancı konuklara rehberlik hizmeti.
www.rehberlikhizmeti.com
Gelişim Neon Reklamcılık
21. yüzyılın reklam kalitesi, neon reklamcılığında kalite ve güven
www.gelisimneon.com
Mynet Adklik
Türkiye'de Çeviri
Arkadaşlar forumda Türkiye'de Dublaj başlığında bir bölüm var ama nedense çeviri konusunda bir bölüm açılmamış oysa bu konu çok önemli. Sonuçta filmle (...)
sanpun 86 okuma / 5 cevap  

Aviatör mü ? Hiç zannetmiyorum
Bildiğiniz gibi Milyonluk bebek Oscar'ın en iyi film ödülüne laik görüldü.Bence Aviatör'ünde oscar'a katılması sadece formalite idi.Törenin ve Organiz (...)
ozanakbaba 315 okuma / 6 cevap  

Paranın Rengi Seyrettiğim her M.Scorcese filmini ağzı açık seyrediyorum.Adam boşuna dev yönetmen değil arkadaşlar.Kamera kullanımı,renk seçimi,kara (...)
Mrs.Robinson 44 okuma / 2 cevap  

en iyi afiş yazısı
bazı filmler vardır,filmi hiç duymamışınızdır ama afişinde sizi etkileyen bir şeyler vardır ve daha farkına varmadan bileti almışsınızdır.bazen de afi (...)
x-files 228 okuma / 14 cevap  

SeN Hiç öLMediN Ki ! ! !
1924 yılında bugün açtı gözLerini dünyaya.isyankar ve sorunlu bir gençLik.düzensiz aiLe hayatı.okuLLardan atıLmaLar.daha sonra oyuncuLuğa geçiş.method (...)
sari_23 163 okuma / 9 cevap  

İzmirli sinema severler!
Ortak ilgi alanımız olan sinema konusunda bir sinema kulübü kurmaya karar verdik. İzmirde yaşayan ve sinemayla ilgili olan arkadaşlarımızın katılımını (...)
feriss 67 okuma / 1 cevap  

GEN Filminin Galası
Dün gece bu filmin galasındaydım...görüntü ve müzikler müthişti...özellikle son 20 dakikası ise beni, gerçekten şaşırttı...İyi Olmuş Film. (...)
bensonx 57 okuma / 1 cevap  

Esinlenmeler?
wes craven freedy kruger'i küçükken kendisini rahatsız eden çocuk çetesinin bir elemanından etkilenerek yaratmış? ve buna benzer esinlenmeler sinema (...)
kindarkarga 98 okuma / 6 cevap  

"The Godfather Game" çıktı. Geçen gün televizyonda dolşırken birden bi baktım baba filminin oyunu çıktı diolardı oyun baya güzelmiş filmde oynayanlar (...)
Bkumral 47 okuma / 2 cevap  

CosTaNtİnİn sOnU
constantinenin gerçek nasıl bittiğini biliyonuz mu.... (...)
theamityville_horror 45 okuma / 1 cevap  

Kürke kan bulaşsın istemedim..
CaRlito's Way:Rise To Power filmini çarpıcı repliklerinden biri...Carlitos way gibi olmasada filmin starringi jay hernandez iyi oynamış....al pacinoyu (...)
theamityville_horror 44 okuma / 1 cevap  

senaryo, bizim dilimizde !!!
bizim dilimizde derken anlaşılabilir ve sanatsal dilden ayrı daha anlaşılır bir senaryo yazım tekniği nasıldır öğrenelim. (aslında benim içinde çok iy (...)
jimcarrey&baburemrah 736 okuma / 22 cevap  

12 Maymun-Gelecege Donus- Kelebek Etkisi arkadaslar hic bilim kurgu forumu yok ilginc dimi neyse bu yukardaki 3 filmi izleyenler encok hangini (...)
ramsi 114 okuma / 9 cevap  

Scorsese-De Niro
daha önceden yazan var mı bilmiyorum ama bu sitede çok iyi De Niro fanları biliyorum ki bildiğimiz kadarıylada Scorsese'nin Robert De Niro ile çevirdi (...)
ashly_ash 260 okuma / 18 cevap  

sağlıksız filmler ve sigara...
bazı filmlerde dikkat ettim özllikle sigara ve alkol kullanımı insanın gözüne gözüne sokuluyo.. hangi filmler bunlar hadi bakalım.. alkol ve sigarayı (...)
father karas 1377 okuma / 76 cevap  

Myspace ve Atilla Dorsay!!!!
Sevgili Arkadaşlar Üyemisiniz bilmiyorum ama Myspace diye bir olay var.Her sinema severin kendi sayfasını çok kolay bir şekilde hazırlayabildiği ar (...)
thın red lıne 108 okuma / 4 cevap  

Merak
Arkadaşlar underworld evelution filminin türkiyede ne zaman vizyona gideceğini bilen biri benide bilgilendirirse sevirim!!! (...)
alemdar polat 26 okuma 

Travis Bickle vs. Albay Frank
yaklaşık 1 saattir cemol ve charlito ile şunu tartışıyoruz. sonunda konuyu buraya taşımaya karar verdik. soru şu: taxi driver filminde ki rolüyle Robe (...)
gugukkusu01 240 okuma / 8 cevap  

dennis hopper fan clup
evet üçüncü fan clupımız da açılmış bulunuyor.. day lewis fan clup çok güzel bi şekilde işledi.. şimdi sıra dennis hopper'da bakalım kimler fanıymış (...)
father karas 204 okuma / 28 cevap  

Godfatherın Dönüşü
Mario Puzo vakfının kurucusu olan Random House Kitab evinin düzenledigi yarışmaya yüzlerce aday katılmış.Kazanan Mark Winegardner olmuştu.Böylece ünlü (...)
ORADA OLMAYAN ADAM 351 okuma / 9 cevap  

çok mu sallıyoruz???
sitenin tamamında bence yanlış yapılan bazı şeyler vede bizim kendimizi sorgulamamızın gerektiği şeyler var...belki kimine göre hiçte önemli değildir (...)
ashly_ash 409 okuma / 9 cevap  

A.S.C ve B.SC vs ?
jereriklerde goruntu yonetmenlerinin yanında yazan A.S.C ve B.SC vs gibi harflerin anlamları neler bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi arkadaşla (...)
kindarkarga 60 okuma / 2 cevap  

Eternal Sunshine of spotless
fılm hakkında yorumlarınızı bakliyorum.. (...)
kurb of ocb 290 okuma / 23 cevap  

yaw olcak iş mi?
arkadaşlar duyulduğu üzre colin farrell ve kate moss beraberlermiş şimdi elinizi vicdanınıza koyup söleyin kate mi colin i haketmio yoksa colin mi kat (...)
leptine 29 okuma 

"Hostel"...
tarantino psikopatlığını tatmak istiyorsanız kesinlikle öneriyorum,mutlaka izleyin... bir de "jay hernandez" genellikle saçma sapan "amerikan gençliğ (...)
miklos 30 okuma / 1 cevap  

saf sanat aşıkları
Filmlere yapılan yorumları okuyunca , acaba ben başka bir filmi mi seyrettim diye bir düşünceye kapılıyorum.Akıl almaz derecede felaket olan filmlere (...)
sammyJankis 1179 okuma / 61 cevap  

Kelebek etkisi tvde ilk kez
Kelebek etkisi filmi 28 martta yanlış hatırlamıyosam kanal d de yayınlanacak... izlemeyen ark lar kaçırmayın... sorusu olann??? (...)
catch_me 52 okuma / 1 cevap  

Türk Filmleri Arşivi Neden Yok
Türk Filmleri arşivi neden sitede yok? son dönem çekilenlerle birlikte Hababam sınıfı, Turist Ömer serisiyle Yavuz Turgul filmleri dışında sitede Türk (...)
Live 82 okuma / 2 cevap  

sinema eleştirmeni olan varmı
valla sinema eleştirmenlertinden daha iyi bildiğini iddia eden biri varsa gitsin o kadar kolaysa eleştirmen olsun... bence son yıllarda iyi filmler ya (...)
sacriphorius 120 okuma / 5 cevap  

Back ToTheFuture 4 bekleyenler
back to the future tutkunları..yabancı websitelerden araştırdığım kadarıyla geleceğe dönüş filminin 4.serisi çekilmeye hazırlanıyor..bence bu müthiş b (...)
mett_in 378 okuma / 28 cevap  

Sayfa 142 / 153 [140] [141] [142] [143] [144] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    son» 

1.orkhano
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım