Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV Tv-Dizi
Forum Ana Sayfa   |  Forum Cevaplarım   |  Forum Mesajlarım
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
cAfé Beyazperde
Gelin, sinemayla ilgili olsa da, Beyazperde.com Forum Alanlarının konusu dışında kaldığı için yazacak yer bulamadığınız yazışmaları bu serbest alanda sürdürün! Serbest dediysek diğer kurallar değişmedi elbette: Nezaket sınırları içinde kalacağız, kişisel ve sinemayla ilgisiz mesajlar atmayacağız... vs... vs...
Sayfa 144 / 147 [142] [143] [144] [145] [146] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    
Forex/Döviz İşlemleri
En Dar Alım-Satım Fiyat Farkı.Faizsiz Hesap-Türk Bankası AVANTAJI!
www.hedefonline.com
Fatura Ödeme Merkezi !
1000Ytl'ye güncelleme bedeli olmayan online ödeme merkezi hizmetinizde
www.sonikfatura.com
Hafıza Gücünüzü Keşfedin
Mega Hafıza'dan ücretsiz hafıza gücü & hızlı okuma eğitimi
www.MegaHafiza.com
Turist Rehberlik Hizmeti
İstanbul içi ve çevresi yerli ve yabancı konuklara rehberlik hizmeti.
www.rehberlikhizmeti.com
Mynet Adklik
oyuncak bebekler
millet yıllar önce t.v de oyuncak bebekler diye bir b-sınıfı korku filmi vardı bir sahnesi aklımda o da oyuncakler bir kızı yerde sürükleyip yüzünü du (...)
dick_laurant 33 okuma 

Immortal Beloved
Gary Oldman'ın kötü adam tiplemelerinden sıyrılıp korkunç bir oyunculuk göstererek hayat verdiği asi ve aksi besteci Beethoven'ın gizli kalmış aşkının (...)
olecegim senin icin 59 okuma / 1 cevap  

bilginize ilk trük filmi afişi
Afişi basılarak yurdışına satılan ilk türk filmi binnaz oldu (1919). (...)
aragorn_8 42 okuma 

Tom Hulce
Arkadaslar Tom Hulce ismini bilen var mı.Amadeus'ta hayran kalmıstım kendisine.Steve Martin'in adını hatırlayamadıgım aile bagları ile ilgili bir fimi (...)
marla82 31 okuma 

Johnny deeP in yeni filmi...
"shantaram" orjinal ismiymiş.gregory david roberts'in kitabından uyarlanan filmin yonetmeni peter weir olucakmış.filmin konusuda uyuşturucu bağımlısı (...)
nenene 68 okuma / 3 cevap  

Makaseller
Edward Makasseller filmi sizce nasıl bir film izleyenler varsa cevabını bekliyorum (...)
emre_bekman 121 okuma / 10 cevap  

zayıf bağlaçlar!
film akıyor tabi sizde film ile birlikte hayal alemine ama bir nokta geliyor hadi be bu kadar olur mu diyorsunuz senaryonun ufak bir zaafı yahut bir ç (...)
kindarkarga 83 okuma / 6 cevap  

bırakın hababam 80lerde yasası
ya benim anlamadığım 80lerin o güzelim klasiklerinden sonra nasıl utanmadan böyle saçma sapan filmeler çekebiliyorlar.allahaskına yapmayın rıfat ılgaz (...)
sanemir 416 okuma / 11 cevap  

kısa film
eğer kısa bir film çekecek olsanız nasıl birsenaryo düşünürsünüz (...)
martin mystere 281 okuma / 10 cevap  

organize işleri begenen warmı?
sadece merak edıorum fılme henuz gıtmedım ama cewremdekı herkese sordum hıc gusel deil,hıc umdugum gıbı olmamış,yılmaz erdogandan bunu beklemesdım gıb (...)
_eylül_ 336 okuma / 15 cevap  

istanbul yeraltı sinema klübü
sinemayla ilgilenen ama profesyonel olmayanlar için, yeni bir adım. Bilgi için trainspotting141@hotmail.com ya da iysk.10.forumer.com amaç film (...)
_maitre_ 99 okuma / 3 cevap  

Imax
"Imax Experience" 'ın tadına baktınız mı? Sinemayı seven herkesin en azından bir kez Imax'i yaşaması gerekiyor bence. İlla 3 boyutlu film olmak zorund (...)
Psikopat 69 okuma / 2 cevap  

Testere 2
testere 2 yi kim izledi arkadaşlar (...)
MMC66 68 okuma / 1 cevap  

yıl başı
arkadaşlar herkesin yeni yılını kutlar nice başarılı seneler dilerim.inşallah hepiniz mutluluğu yakalarsınız.(ben de russell'a kavuşurum.)inşallah yen (...)
crowe 377 okuma / 9 cevap  

Golf Topu
Derse bilinçle çok katılmayan bir öğrenci olarak Hocanın bir gün öğrencileri değerlendirirken sıranın bana gelip de olumlu sözlerle başlamasının bende (...)
Camustafa 42 okuma 

bu insanlar neredeler?
arkadaşlar birşey ilgimi çekti. buraya üye olalı 2 hafta oldu. şöyle bir film sayfalarını gezeyim dedim, ancak oradaki üyelerin topiclerde yazmadığını (...)
old girl 596 okuma / 33 cevap  

finali sizi yakan film ????
hangi filmin son sahnesi sonu size ya bu olmamalıydı böyle bitmemeliydi dedirtti.???? (...)
sailor17 135 okuma / 6 cevap  

DVD ekstralarında TÜRKÇE !!!
Arkadaşlar, bu mesaji ev sineması bölümüne yazmıştım, ancak sesimizin duyurulması için burada olması daha uygun sanırım. Dikkat ediyor musunuz bilm (...)
oguzhan 655 okuma / 6 cevap  

karekter değişimi
filmler genellikle hayal ürünüdür ve biz hayalleri çok severiz.elinizde olsa belirli bir süre içinde hangi filmdeki karekter olursun. (...)
vilbur 98 okuma / 5 cevap  

Senaryoya Katıl!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar size bir öneri. Bu platformda bir senaryoyu sürükleyeceğiz. Bu hepimizin (sinemaya gönül verenler) çok iyi vakit geçirmesini sağlayacak. Pe (...)
treylkovski 1207 okuma / 65 cevap  

sesimi duyun
gecenlerde de yine bu sitede belirttiğim bi şikayeti yine dile getirmek istiorum o zaman sağolsun bir kaç arkadaş bana destek olmuş diyorum ki bu fil (...)
emre_bekman 58 okuma 

a wedding date
romantik bir komedi filmi. akşam izleme fırsatı buldum. divx kalitesinde. alt yazılı. gerçekten güzeldi . böyle filmlere daha çok ihtiyacımız var benc (...)
sgurtuna 38 okuma 

yeni yıl tebriği
bir yıl daha sensiz geçti bu koskaca sinema salonunda meğer seninle film izlemek ne kadar güzelmiş tekrar görüşmek dileğiyle mutlu yıllar tüm beyazper (...)
aragorn_8 83 okuma / 2 cevap  

organize işler
bence çok sıradan ne anlattıgı belli olmayan adeta zaman doldursun diye konmuş bir sürü istanbul görüntüsü [görüntüler harika ama sonucta bu bir istan (...)
yusufum 48 okuma 

selam yardım istiyorum
gunaydın arkadaşlar sizin bir konu hakkında yadımınıza ihtiyacım var ben 2003 ağustos ile 2004 kasım arası askerdeydim acaba bu yıılar arasında vizyon (...)
aragorn_8 229 okuma / 14 cevap  

(yeniden) sinematografın icadı
sinemanın kökeninde yer alan hareketin retina da iz bırkama olgusu 10. yy. sonlarından beri bilindiği sanılıyor. belçikalı fizikçi joseph plateau 1832 (...)
acı kahve 264 okuma / 12 cevap  

Aylak Ruhlar
''Ruhları bir fikirle uğraştırıp dizginlerini tutmazsanız ruhlar,uçsuz bucaksız bir hayal dünyasında,başıboş,öteye beriye dolaşıp dururlar.Böyle bir a (...)
moretek 150 okuma / 4 cevap  

Alaska Frigo Hastaları!
Sinemaya gidince nedense canım frigo çekiyo, ağzım sulanıyo! :) Sinemanın havasındanmıdır,suyundanmıdır anlamadım gitti! 10 tane verseler yerim... Kü (...)
kaan_life 57 okuma / 1 cevap  

Yönetmen Mi? yoksa Yazar Mı?
sizce bi yönetmen mi yoksa yazarmı daha ii anlatır filmi Cevaplarınızı bekliyorum.. (...)
sabrii 203 okuma / 15 cevap  

Hayllerimizin Çizgidizileri...
Çocukluk yıllarımızın vazgeçilmezi olan çizgidizileri hatırlıyorsunuz değil mi? He-Man, Şirinler, Transformans, Lazeryon, Voltran, Miki Fare,İsmini bi (...)
altuneli 1098 okuma / 132 cevap  

Sayfa 144 / 147 [142] [143] [144] [145] [146] 
  «ilk    <önceki … … sonraki>    

1.srgnc
tüm üyeler    
Sinema severler
grubundan
haberin var mı?

Sen de katıl!
Copyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.
İletişim   .Reklam   .Yardım